Sveže novice

Knjigovodstvo Mojca Ban

odlična odzivnost

Hiter odziv

Za uspešno in ažurno računovodstvo je pomemben hiter odziv. S tem boste pridobili vpogled v vaše tekoče stanje in se boste lažje prilagajali trenutni situaciji.sam-2

Kaj lahko storimo za vas?

  • Storitve vodenja temeljnih poslovnih knjig
  • Spremljanje terjatev in obveznosti, izpisi odprtih postavk
  • Obračun davka na dodano vrednost (DDV).

+ Več informacij...

planning

Načrtovanje

Računovodsko načrtovanje je na podlagi predvidevanja prihodnosti zasnovano določanje prihodnjega delovanja, ki obsega postavljanje ciljev poslovanja in nalog pri njem, ter postopkov za njihovo uresničevanje; v ta okvir spada dolgoročno ali strateško načrtovanje kot osnovno ali letno načrtovanje do operativnega načrtovanja.

sam-4

Sodelovanje

Sodelovanje med računovodskim servisom in podjetjem lahko poteka na več načinov. Mi se prilagodimo vaši dejavnosti in računovodstvo postane enostavno.

 

Storitve

Vodenje poslovnih knjig

* vodenje poslovnih knjig po sistemu enostavnega in dvostavnega knjigovodstva
* vodenje poslovnih knjig in zaključnih računov za zasebnike in pravne osebe
* izdelava medletnih poslovnih rezultatov
* strokovne in ažurne storitve (obveščanje o novitetah in morebitnih napakah)
* možnost prevzema dokumentacije pri stranki

- Računovodsko svetovanje

* svetovanje o vsebini in obliki poslovodskih listin
* svetovanje o izbiri vodenja poslovnih knjig ob začetku poslovanja
* organizacija krogotoka poslovne dokumentacije
* svetovanje o vodenju evidenc na področju gostinstva in trgovine

- Podjetniško poslovanje

* svetovanje pri priglasitvi samostojnih podjetnikov
* priprava dokumentacije za priglasitev
* izdelava poslovnih načrtov
* svetovanje in priprava dokumentacije za subvencije, odobritve kreditov

- Davčno svetovanje poslovanje

* optimiziranje davcne osnove
* planiranje davčnega rezultata med letom in v prihodnosti
* svetovanje s področja DDV, dohodnine, dohodkov pravnih oseb
* svetovanje s področja delovne zakonodaje

Izjava o varovanju osebnih podatkov

Mojca Ban s.p. (v nadaljevanju ponudnik) jamči za zasebnost. Izjava o zasebnosti določa način uporabe osebnih podatkov na spletni strani ban.si (v nadaljevanju: ban.si ) in se ne nanaša na druge spletne strani ponudnika. S tem, ko obiščete stran, privolite v to, da se zbirajo in uporabljajo vaši podatki v skladu s to politiko. Politika o zasebnosti je skladna z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur.l. RS, št. 59/99 s spremembami in dopolnitvami).

Ponudnik ne bo nadzoroval, urejal ali razkril osebnih podatkov brez vašega pisnega soglasja, razen če je to dolžna storiti zaradi:

1. zakonskih zahtev;
2. varovanja pravic ali premoženja ponudnika ;
3. uveljavitve spoštovanja pravil in pogojev uporabe.


ZBIRANJE OSEBNIH PODATKOV
Osebni podatki se zbirajo v primeru, če pri nas naročite določeno storitev oziroma proizvod oziroma ko se preko te spletne strani opravi določena transakcija na vašo zahtevo, kot npr. posredovanje informacij o proizvodih in storitvah, prijava na prireditev oziroma seminar, nakup proizvodov ali pa nalaganje proizvodov s spletne strani. Osebni podatki, ki jih bomo zbirali, lahko obsegajo vaše ime, naslov, družbo ali ime organizacije, službeni elektronski naslov, službeni telefon, službeni ali domači naslov, podatke o vašem delovnem mestu, podatke o vaši družbi in podatke o kreditnih karticah.

Na tej spletni strani se ravno tako lahko zbirajo podatki o vašem obisku, kot npr. ime ponudnika internet storitev in IP naslov, preko katerega dostopate do interneta; datum in čas dostopa do spletne strani; spletne strani, na katere dostopate, medtem ko ste na tej spletni strani in internetni naslov spletne strani, s katere ste prišli neposredno na našo stran.
Ti podatki se zbirajo z namenom izboljšanja spletne strani, analiziranja trendov in administriranja.


UPORABA OSEBNIH PODATKOV
Osebni podatki, ki se zbirajo na tej strani, se uporabljajo za delovanje strani in za opravljanje storitev oziroma izvedbo transakcij, ki ste jih zahtevali ali v katere ste privolili.

Ponudnik lahko uporabi vaše osebne podatke, da
- zagotovi boljše in bolj učinkovito servisiranje strank,
- izboljša samo spletno stran ter ponudbo storitev in proizvodov,
- naredi stran uporabniku bolj prijazno tako, da vam ni treba vsakič vnašati istih podatkov,
- vas obvešča o pomembnih informacijah glede proizvodov ali storitev, ki jih nudi, vključno z novostmi in obvestili.

Z namenom olajšati komunikacijo in obisk te spletne strani, se lahko podatki, zbrani na ban.si  kombinirajo s podatki, ki jih zbirajo druge spletne strani ponudnika.

Z vašim dovoljenjem vam lahko pošljemo informacije o drugih proizvodih in storitvah, in/ali posredujemo informacije našim partnerjem, ki vam ravno tako lahko pošljejo informacije o njihovih proizvodih oziroma storitvah.

Za namene raziskav bomo podatke o obiskih spletnega mesta združili z anonimnimi demografskimi podatki in jih morda uporabili za ponujanje ustreznejše vsebine. V nekaterih delih spletnega mesta ban.si  z omejenim dostopom bomo podatke o obiskih spletnega mesta z vašim soglasjem združili z vašimi osebnimi podatki, da bi vam lahko ponudili vsebino, prilagojeno po meri. Če nam ne date soglasja, vam prilagojena storitev ne bo na voljo in vaših osebnih podatkov ne bomo združili s tistimi o obiskih spletnega mesta.

Če se prijavite na novice ali se strinjate, da boste prejemali promocijsko elektronsko pošto, lahko ponudnik uporabi tehnologijo, ki javlja, da ste kliknili na povezavo, ki je bila navedena v elektronski pošti. To informacijo lahko združimo z vašimi osebnimi podatki z namenom, da vam posredujemo bolj specializirano elektronsko pošto oziroma informacije. Vsaka elektronska pošta vsebuje povezavo, ki vam omogoča, da prekinete prejem takšne elektronske pošte.

Ponudnik občasno najame druge družbe, ki opravljajo določene omejene storitve v našem imenu, kot je internet gostovanje, pošiljanje elektronske pošte, odgovarjanje na vprašanja strank glede proizvodov in storitev ter pošiljanje informacij o naših proizvodih, posebnih ponudbah in drugih novih storitvah. Tem družbam bomo posredovali le tiste osebne podatke, ki so potrebni za opravljanje storitev. Te družbe so zavezane, da tako zaupane osebne podatke varujejo ter jih ne uporabljajo za noben drug namen.


VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV
Razen v primerih, ki so določeni v tej politiki, ponudnik in njeni partnerji ne bodo posredovali osebnih podatkov tretjim osebam brez vašega dovoljenja.

Ta politika o zasebnosti in možnosti, ki jih izberete na tej spletni strani, se nujno ne nanaša na osebne podatke, ki ste jih posredovali ponudniku v okviru drugih spletnih strani.

ban.si  lahko pošilja periodično elektronsko pošto, s katero vas obvešča o tehničnih storitvah oziroma o varnostnih vprašanjih, ki se nanašajo na proizvode oziroma storitve, ki ste jih zahtevali.
Pri nekaterih storitvah je kontakt s stranko bistven del storitve. Zato ni mogoče izbrati možnosti, da vam te elektronske pošte ne bi pošiljali.

Ponudnik varuje osebne podatke. Ponudnik uporablja različno tehnologijo in postopke, ki pomagajo varovati vaše osebne podatke pred nepooblaščenim dostopom, uporabo ali razkritjem. Osebni podatki, ki jih posredujete, se shranjujejo na strežnikih, do katerih ima dostop samo pooblaščena oseba, in se nahajajo v zavarovanih prostorih. Kadar posredujemo občutljive podatke oziroma informacije (npr. številka kreditne kartice) preko interneta, uporabljamo enkripcijo, kot je npr. SSL (Security Socket Layer) protokol.


UPORABA PIŠKOTKOV
Ko prvič obiščete spletno mesto, se v vaš računalnik shrani piškotek (če je brskalnik nastavljen tako, da jih sprejema), če ste spletno mesto že obiskali, pa spletni strežnik, prebere piškotek, shranjen v vašem računalniku. Eden od namenov uporabe piškotkov je zbiranje statistike o obiskanosti spletnega mesta, opisane zgoraj. Piškotki se ne morejo uporabiti za pogon programov ali za prenos virusov na vaš računalnik.

Piškotke uporabljamo tudi za zbiranje podatkov o tem, katere povezave stranke kliknejo. Te podatke uporabljamo za ugotavljanje, ali strankam res pošiljamo informacije, ki jih želijo brati. Zbiramo jih v združeni obliki in jih ne povezujemo z vašimi osebnimi podatki.

Uporabljati utegnemo tudi spletne signale, imenovane tehnologija prozornih gifov ali oznake ukrepanja. Ta tehnologija nam pomaga ugotoviti, koliko obiskovalcev je kliknilo določene elemente (kot so povezave ali slike) na določeni spletni strani mesta ponudnika. Ne uporabljamo jih za dostop do podatkov, ki bi omogočali vašo osebno prepoznavo na ban.si , temveč kot orodje za zbiranje statističnih podatkov o uporabi spletnega mesta ponudnika. Te statistične podatke sicer utegnemo deliti s partnerskimi podjetji, vendar drugim podjetjem nikdar ne dovolimo, da na naših mestih postavijo spletne signale.

Če svoj brskalnik nastavite tako, da ne sprejema piškotkov s spletnega mesta ban.si , si boste še vedno lahko ogledovali besedilo na straneh, ne boste pa mogli uporabiti možnosti za prilagoditev po meri ali pa se naročiti na storitve, ki so na voljo.


SPREMEMBE POLITIKE O ZASEBNOSTI
Ponudnik si pridržuje pravico, da to politiko spremeni kadar koli. Pri tem vas bomo vedno obvestili o vsebinski spremembi politike, tako da bomo spremembo objavili na domači strani spletne strani ali pa vam bomo poslali obvestilo o spremembi.

Delovanje piškotkov

Ali smo piškotke uporabljali že pred zakonsko uredbo?

Piškotke uporabljamo že dolgo časa. Vsi imamo na svojih računalnikih, tablicah in mobilnih telefonih shranjenih že veliko piškotkov z različnih spletnih strani, ki smo jih pred kratkim obiskali. Novost, je edino zakonodaja (ZEKom-1), ki je stopila v veljavo 15.6.2013. Zakonodaja spreminja način obveščanja oziroma soglašanja obiskovalcev z njihovo uporabo.

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave, s katerimi uporabniki dostopajo do  medmrežja, da bi lahko prepoznavala posamezne naprave, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga uporablja uporabnik - ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči.

Piškotki so ključnega pomena za zagotavljanje do uporabnika prijaznih spletnih storitev. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletno mesto zapomni posameznikove prednostne izbire in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih mestih pa učinkovitejše in prijaznejše.

Kako zavrnem in zbrišem piškotke?

Piškotkov ne bomo uporabljali za zbiranje osebnih podatkov o uporabnikih. Kakorkoli, če želite, lahko piškotke ban.si ali spletne strani katerekoli tretje osebe zavrnete ali blokirate, tako da spremenite nastavitve brskalnika – za več informacij glejte funkcijo “Pomoč” v vašem brskalniku. Prosimo upoštevajte, da večina brskalnikov samodejno sprejema piškotke. Če ne želite uporabe piškotkov, jih boste morda zato morali aktivno zbrisati ali blokirati.

Informacije za nekatere najpogostejše brskalnike najdete na spodnjih povezavah.

Firefox
Internet Explorer 9
Internet Explorer 7 in 8
Chrome
Safari (stran v angleškem jeziku)
Opera (stran v angleškem jeziku)

Podrobnejše informacije o piškotkih so na voljo v priročniku informacijske pooblaščenke.

shared web hosting

shared web hosting shared web hosting

Cena računovodskih storitev

Za ceno računovodskih storitev se dogovorimo na začetku sodelovanja na podlagi vaših posredovanih podatkov. Storitve se obračunavajo mesečno po sklenjeni pogodbi. Cena računovodskih storitev se spreminja samo po dogovoru.

Priprava poslovnih načrtov

Nudimo izdelavo vseh vrst poslovnih načrtov z analizo trga in podrobnim finančnim načrtom po potrebah naročnika.

Računovodstvo

Po meri vsake dejavnosti. Za uspešno poslovanje. Da vam ostane čas za vašo dejavnost.

Najbolj brano

Kontaktni podatki

Knjigovodski servis
Računovodstvo Ban d.o.o.
Kovorska cesta 31
Bistrica pri Tržiču
4290 Tržič

  • Tel: +386 4 5921160
  • Fax: +386 4 5921161
  • Mob: +386 41 356107
  • Epošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
  • Spletni naslov: racunovodstvo.ban.si
Nahajate se: Naslovnica Računovodstvo